2013-12-27 10:06:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Furcsán viselkedik ma

Napi horoszkóp december 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Furcsán viselkedik ma, mintha ezzel akarná felhívni magára a figyelmet. Szinte mindent fordítva csinál, mint eddig. Lehet, hogy csak így akarja megmutatni, hogy képes az ellenállásra. Nemet mondani azonban még nem jelent önállóságot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Bikák híresek béketűrő természetükről, azonban van valami, ami még önt is kimozdítja a szelídségéből. Ha azt látja, hogy valaki nyíltan az ellenére tör, ha olyasmivel vádolják, ami alaptalan, álljon ki végre magáért!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, valami betegség bujkál önben, ám az is lehet, hogy csak a kétoldali munkaundor produkál önben mindenféle tüneteket. A legjobban akkor jár, ha kivesz még egy nap szabadságot. Ha nem teheti, vegye elő a humorát!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ádáz viták kereszttüzébe kerülhet a mai napon, ráadásul úgy érzi, hogy teljesen érdemtelenül. Két vélemény közé szorulhat, és önre hárul a döntőbíró, avagy a közvetítő szerepe. Vigyázzon, mert sajnos ebben is elvérezhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma alkalma lesz arra, hogy kibontakoztassa a kreativitását. Hiába, hogy itt az évvége, és nagyon pörgős, vagy épp nagyon langyos ön körül mindenki. Ön, mintha egy külön világban lenne: a saját önmegvalósítása mozgatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Magányosnak érezheti magát a mai napon, s ennek ellensúlyozására a munkába menekül. Jól teszi, mert így a feladatai oroszlánrészét letudva, majd nyugodtan bulizhat, ha eljön annak az ideje. Mert az is közeledik, ha még nem is érzi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Talán a túl sok össze-vissza evett étel miatt érzi magát rossz passzban. A mai napon jól teszi, ha önmegtartóztatást gyakorol a fogyasztás terén. A kávé is a cigaretta is jobban ártalmára lehet, mint máskor. A gyógytea jót tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valami jóval kecsegtetik ma a csillagok a Skorpió jegy szülötteit. Leginkább azokat, akik az ünnepek előtt és alatt nemcsak szeretteikkel, hanem elesettekkel, magányos emberekkel is törődtek. Most valami visszaáramlik e jóból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kifejezetten jól érezheti magát a bőrében. A munkahelyén sikerül végre nyélbe ütnie egy régi haditervét, amit az ünnepek közötti belazult hangulatnak is köszönhet. Tettével nemcsak magának, de másoknak is jót tehet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Fordulópont előtt áll az élete, ezt a mai napon a napnál is világosabban láthatja. Az események, melyeknek ma a tanúja lesz, csupán körítésül, magyarázatul szolgálnak saját belső történéseihez. Vegye észre az üzenetet, ami önnek szól!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nem látja túl rózsaszínnek a helyzetét, amiben valószínűleg van is némi igazság. Mindez azonban azért is van így, hogy végre változtasson valamilyen rossz szokásán. Ha így tesz, akkor megint rózsássá változik a kedve.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A pénzügyek terén folyamatos javulásra számíthat, ám ehhez valamit önnek is tennie kell. Mielőtt ismét bőkezű vásárlásokba kezdene, gondolja át jobban, valójában mire is van a legnagyobb szüksége. A befektetés vajon megtérül-e?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: